Contact

Heb je een vraag? Kijk eerst bij Veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat. Vul het contactformulier in of bel ons! Via Facebook en Twitter kun je ons ook snel bereiken.

Contact

Het team van Kinderzwerfboek werkt op verschillende locaties in Nederland. Daarom kun je het best het contactformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Kijk eerst even bij Veelgestelde vragen. Misschien zit jouw vraag daar wel bij!

Vragen?

Kunnen we je helpen? Je vindt hier alle antwoorden op vragen die vaak gesteld worden. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons.

Igor Krulsnor

Igor heeft voor Kinderzwerfboek een goochelvoorstelling gemaakt met als titel: Igor leest zich vrij. De show heeft een belangrijke boodschap namelijk, lezen verbindt, lezen maakt wijs en lezen maakt je vrij!

Pers

Informatie voor pers en media. Hier vind je enkele persberichten en andere mediauitingen.

Help mee en doneer!

Gun jij alle kinderen het plezier van een goed boek? En vind jij het ook belangrijk dat zij zich taalkundig goed ontwikkelen? Steun Kinderzwerfboek en doneer!

Help mee en zamel boeken in!

Er is nóg een manier waarop je Kinderzwerfboek kunt steunen! Organiseer een actie en zamel boeken in. Breng die boeken naar een KinderzwerfboekStation bij jou in de buurt òf in een aandachtwijk. Dan zijn de boeken direct op de plek waar ze het hardst nodig zijn!