Partners en Vrienden

Het werk van Kinderzwerfboek is mede mogelijk dankzij de inzet van verschillende organisaties. Deze partners en vrienden zetten zich in voor Kinderzwerfboek op een manier die bij hun past. Zo helpen zij kinderen met lezen en dus aan een betere toekomst.

Kan jouw bedrijf iets betekenen voor Kinderzwerfboek? We zijn altijd op zoek naar organisaties die ons met kennis, praktische hulp, donaties in geld of in natura kunnen bijstaan. Laat het ons weten en neem contact op met Pascale van Amelsfoort.

Vriendenloterij

Dankzij de deelnemers aan de VriendenLoterij gaan er dit jaar weer miljoenen naar goede doelen die zich inzetten voor welzijn en gezondheid in Nederland. En Kinderzwerfboek is superblij met de mooie cheque die we gekregen hebben!

Vos Expeditie B.V.

Vos Expeditie B.V. ondersteunt Kinderzwerfboek middels transporten van zwerfboeken. Ook Nationaal Fonds Kinderhulp wordt gesteund middels donaties bij Actie Pepernoot.

DHL

Kilometers maken de chauffeurs van DHL. Maar wist je dat ze er ook voor zorgen dat kinderen leeskilometers kunnen maken? DHL zet hun servicepunten en logistieke expertise in. En tussendoor zamelen ze kinderboeken in.

Zwijsen

Sinds 2013 werkt Kinderzwerfboek samen met Uitgeverij Zwijsen. Regelmatig krijgen we nieuwe kinderboeken om te laten zwerven.

BookSpot

BookSpot steunt de missie van Kinderzwerfboek om boeken beschikbaar te maken voor álle kinderen in Nederland. En in het bijzonder voor kinderen die thuis weinig of zelfs geen boeken hebben.

Gispen

Sinds 2009 werkt Nationaal Fonds Kinderhulp samen met Gispen. Gispen is ook enthousiast over Kinderzwerfboek en heeft in 2014 telefooncellen opgeknapt tot bijzondere KinderzwerfboekStations.

Napoleon Grills

Sinds begin 2014 hebben we de beschikking over een groot magazijn voor onze gedoneerde boeken. Wat een luxe voor Kinderzwerfboek.

Siloah

Siloah is een dagvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Wekelijks worden 1000 kinderboeken naar Siloah gebracht om door de cliënten te laten bestickeren.

’s Heerenloo

Cliënten van 's Heeren Loo bestickeren kinderboeken. Soms wel 20.000 in maar twee weken tijd en dat is een hele prestatie. Al die kinderboeken zwerven door heel Nederland.

Kinderboerderijen

Inmiddels zijn er al meer dan 100 kinderboerderijen met een KinderzwerfboekStation dankzij Kinderboerderijen Actief.