Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

11 december 2019

Provincie Estafette trekt naar Zeeland

11 dec 2019 - De Provincie Estafette trekt verder, van Groningen naar Zeeland. Het stokje/boekje wordt overgedragen aan Commissaris van de Koning Han Polman. Ook hij zal zijn favoriete kinderboek uit zwerven sturen. Ook zo benieuwd naar welke provincie we hierna gaan?
22 januari 2019 - 1 februari 2020

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen is het leukste wat er is! Op 23 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen met het Nationale Voorleesontbijt. Basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven doen allemaal mee. Doe jij ook mee?
30 januari - 5 februari 2020

Poëzieweek

Lees ook eens poëzie! Deze week staat alles in het teken van gedichten. De aftrap begint met de Gedichtendag. In het hele land organiseren poëzieliefhebbers leuke activiteiten.
13 - 14 maart 2020

NL Doet 2020

Door het hele land steken vrijwilligers de handen uit de mouwen. Van Koning tot Burgermeester, iedereen doet mee. Ook voor Kinderzwerfboek zijn er activiteiten gepland.
7 oktober 2020

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op 7 oktober is de Nationale Kinderzwerfboekdag én de start van de Kinderboekenweek. Dat komt goed uit want nu krijg je een kinderboek gratis als je een boek koopt. Geen plek in je boekenkast? Stuur dan je gelezen kinderboeken 'op reis'.
7 oktober 2020

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 7 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.