Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

29 mei 2019

Provincie Estafette trekt naar Flevoland

De Provincie Estafette trekt verder, van Drenthe naar Flevoland. Het stokje/boekje wordt overgedragen aan Commissaris van de Koning Leen Verbeek. Ook hij zal zijn favoriete kinderboek uit zwerven sturen. Ook zo benieuwd naar welke provincie we hierna gaan?
18 maart - 26 mei 2019

De Nederlandse Kinderjury

Wat is nou het beste kinderboek van 2019? Bij de Nederlandse Kinderjury bepalen kinderen wat het beste kinderboek is. Van 20 t/m 26 mei kan je stemmen voor De Nederlandse Kinderjury 2019.
2 juni 2019

Zaanse kinderboekenmarkt 2019

Zet in je agenda: zondag 2 juni, tussen 11-17 uur Kinderboekenmarkt op de Zaanse Schans. Deze markt is hét cultureel kinderfeest voor doeners, denkers, lezers, knutselaars, kijkers en luisteraars.
18 juni - 30 augustus 2019

Zomerlezen

Bijna vakantie en wat een feest! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
2 oktober 2019

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op 2 oktober start de Kinderboekenweek. Deze dag is ook uitgeroepen tot Nationale KinderzwerfboekDag. Dat komt goed uit want nu krijg je een kinderboek gratis als je een boek koopt. Geen plek in je boekenkast? Breng dan je gelezen kinderboeken naar een Station.
3 - 13 oktober 2019

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 2 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.
13 oktober 2019

NS Kinderboekenruil

De NS organiseert de NS Kinderboekenruil op de laatste dag van de Kinderboekenweek. Dus kom naar Station Utrecht Centraal en Den Haag Centraal tussen 10.00 en 16.00 uur en ruil je gelezen kinderboek om. Wist je dat de NS alle overgebleven boeken ieder jaar doneert aan Kinderzwerfboek?
13 - 14 maart 2020

NL Doet 2020

Door het hele land steken vrijwilligers de handen uit de mouwen. Van Koning tot Burgermeester, iedereen doet mee. Ook voor Kinderzwerfboek zijn er activiteiten gepland.