Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

18 maart - 26 mei 2019

De Nederlandse Kinderjury

Wat is nou het beste kinderboek van 2019? Bij de Nederlandse Kinderjury bepalen kinderen wat het beste kinderboek is. Van 20 t/m 26 mei kan je stemmen voor De Nederlandse Kinderjury 2019.
13 april 2019

LeesVertelwedstrijd

Lezen is voor alle kinderen leuk, net als voorlezen. Maar wat als je kind niet of slecht kan horen? Dan is lezen extra belangrijk. De Nationale LeesVertelwedstrijd op 13 april is een talentenjacht, speciaal voor dove en slechthorende kinderen.
18 juni - 30 augustus 2019

Zomerlezen

Bijna vakantie en wat een feest! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
2 oktober 2019

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op 2 oktober start de Kinderboekenweek. Deze dag is ook uitgeroepen tot Nationale KinderzwerfboekDag. Dat komt goed uit want nu krijg je een kinderboek gratis als je een boek koopt. Geen plek in je boekenkast? Breng dan je gelezen kinderboeken naar een Station.
3 - 13 oktober 2019

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 2 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.
13 oktober 2019

NS Kinderboekenruil

De NS organiseert de NS Kinderboekenruil op de laatste dag van de Kinderboekenweek. Dus kom naar Station Utrecht Centraal en Den Haag Centraal tussen 10.00 en 16.00 uur en ruil je gelezen kinderboek om. Wist je dat de NS alle overgebleven boeken ieder jaar doneert aan Kinderzwerfboek?